Credion Haaglanden nieuwe partner Business Netwerk Haaglanden (BNH)

‘Dat bij BNH het realiseren van verbindingen – naast gezelligheid – daadwérkelijk centraal staat, vonden we als snel terug bij het platform. We waren al enige tijd aangesloten als kringlid, maar door het aansluiten als partner van het platform laten we het geloof in verdere ontwikkeling en potentie van het platform blijken,’ aldus een tevreden Mark Buytelaar die vanaf heden met Credion Haaglanden is toegetreden als partner van BNH. Welkom!

 

Foto: het tekenmoment van het partnership, uiteraard op het terras bij Luden Den Haag

Mark Buytelaar over de kracht van Credion: ‘Met meer dan 100 specialisten in het land is Credion al sinds 2001 dé autoriteit op het gebied van bedrijfs- & vastgoedfinancieringen. We beschikken over een sterk netwerk, werken samen met meer dan 120 geldverstrekkers en hebben zo toegang tot nationaal en internationaal kapitaal. En daar helpen wij ondernemers mee’.

Mooie momenten zijn er dus om gedeeld te worden. Leonard van Spronsen van BNH legt uit: ‘We zijn blij met de toetreding van Credion Haaglanden als partner. Het toetreden als partner heeft toch een aantal duidelijke voordelen. De ontwikkeling van BNH gaat snel en partners staan op de voorgrond. Credion Haaglanden treedt nu toe als partner naast SocialLane, HJF Advocaten, BP Kerkhof, BoitenLuhrs Gerechtsdeurwaarders & Incasso, ADO Den Haag, Sportiff Company, MAIN Energie, Hoornwijck Groep, John van Zweden Woninginrichting en Van Heugten Tours’.

Meer weten over Credion? Ga www.credion.nl

Terug naar home