Woub: alle projectcommunicatie & informatie in één app!

Woub is het geheim van slim samenwerken voor bedrijven in de (ver)bouw, onderhoud, renovatie -en installatiebranche, waarbij alle projectcommunicatie en informatie nu eindelijk in één app staat’, aldus oprichters Lorenzo Zuppelli en Stefan van Jole over de succesvolle ontwikkeling van hun bedrijf. ‘Tijdbesparend én een hoop gedoe en stress voorkomend’.

 

Foto: Stefan van Jole (l) en Lorenzo Zuppelli voor hun kantoor in Wateringen

De twee jonge ondernemers uit het netwerk van Business Netwerk Haaglanden hebben zich de afgelopen jaren uitstekend ontwikkeld. Lorenzo Zupelli: ‘In 2018 hebben wij Woub opgericht. We zagen namelijk enorme faalkosten in de bouw als gevolg van miscommunicatie en gebrekkige informatieuitwisseling. Onze app lost dit op. Juist voor diegene die het altijd zo druk hebben, is deze aanpak ideaal’.

‘Onze groei bewijst onze visie. In 2020 zijn we verhuisd naar een groter kantoorpand in Wateringen. Het aantal klanten is met 600% toegenomen en we zijn van 3 naar 12 medewerkers gegaan’, aldus een trotse Stefan Van Jole. Met hun bewezen methodiek om bedrijven ‘slimmer te laten samenwerken’, focussen ze zich op het uitbreiden van hun marktaandeel. ‘Ons doel is om ons marktaandeel dit jaar van 2% naar 6% te laten groeien’, besluiten de beide heren enthousiast.

Meer weten over Woub? Ga naar www.woub.nl

Terug naar home