Van Heugten Tours nieuwe partner Business Netwerk Haaglanden (BNH)

‘We vinden in het netwerk humor, gezelligheid en vertrouwen belangrijk. Business Netwerk Haaglanden (BNH) heeft dit als netwerk, maar ook het zakelijke aspect wordt niet uit het oog verloren. Een mooie combinatie en dus een prima moment om ons premium lidmaatschap om te zetten in een partnership voor de komende 3,5 jaar’, aldus trotse ondernemer én ‘padre de la familia’ Marcel van Heugten. Welkom  nieuwe partner!

Foto: het ondertekenen van het partnercontract vond uiteraard in de bus plaats met Tim (l), Marcel en Wesley (r) van Heugten

Tim van Heugten licht nader toe: ‘Hoewel Corona ons niet ongemoeid laat, zijn we er door onze diversiteit in activiteiten in geslaagd om nieuwe ontwikkelingen te realiseren. Naast Van Heugten Tours, MobiWerk en de teststraat op onze locatie in Nootdorp, zijn we ook begonnen met het opzetten van een nieuwe activiteit namelijk Mobiwerk Beveiliging. Kortom, deze periode biedt ook nieuwe kansen’.

‘En uiteindelijk past ook daar het partnership bij BNH in. Uiteraard kijken we naar de commerciële mogelijkheden met elkaar, maar dit is vaak een natuurlijk gevolg van op een leuke manier het netwerk te ontmoeten. Het BNH netwerk bevat mooie, deelnemende bedrijven mét gezellige en interessante mensen en daar past Van Heugten prima bij’, besluit Wesley van Heugten.

Meer weten? Zie www.vanheugtentours.nl

Terug naar home