Value2u scoort bij aanvang premium lidmaatschap Business Netwerk Haaglanden

Pas in het veld en dan al gebruik makend én scorend in het netwerk van Business Netwerk Haaglanden (BNH). Dat overkwam nieuw premium lid Value2u met Bruce Kalloe en Riemer Bovet. Welkom heren bij BNH!

Bruce Kalloe licht zijn bedrijf toe: Value2u is specialist op het gebied van sociale zekerheid. Met onze B.I.G. Analyse voeren wij diepgaand premieonderzoek over de loonadministratie uit, zodat te veel afgedragen premies inzichtelijk worden. Daarbij verzorgen we ook het terugvorderingproces en dat alles op basis van ‘no cure no pay’’.

 

Foto (vlnr): Michael Pohlman, Bruce Kalloe, Dennis Baak en Riemer Bovet op locatie L-Groep

 

Michael Pohlman en Dennis Baak van de L-Groep – premium lid van BNH – waren de eersten binnen BNH die de proef op de som namen. Het bleek een schot in de roos. ‘Je hebt een intensieve bedrijfsvoering, maar de sociale wetgeving in Nederland kan soms redelijk complex zijn. Het toepassen van innovatieve tools, zoals Value2u doet, gaf ons inzicht en we hadden eigenlijk direct bingo. Verbazingwekkend maar waar. Een mooi resultaat’, aldus financieel directeur Baak.

Kalloe benadrukt: ‘We werken met betrouwbare partners zoals de Hoornwijckgroep (partner BNH), en beschikken over een jong en dynamisch team. De toepassing van dit soort tools biedt mogelijkheden voor meerdere partners en leden van BNH. We helpen hun graag hiermee’.

Meer weten? Zie www.value2u.nl

 

 

 

 

Terug naar home