Rederij Van Hulst: vanaf juni weer volop rondvaart!

Dat Den Haag behoort tot één van de mooiste steden van het land, betekent niet dat we de ogen moeten sluiten voor de schoonheid van andere, bekende steden. Dat geldt zeker voor het eveneens prachtige Amsterdam waar Rederij Van Hulst, lid van Business Netwerk Haaglanden, haar vloot er tiptop bij heeft liggen. Met de verwachting dat het vanaf juni helemaal los gaat….

Juul Vredenbregt, commercieel directeur van Rederij van Hulst licht de mogelijkheden toe: ‘Onze nieuwe website van www.amsterdamboatcruises.nl is online. We merken nu al een toename van aanvragen van bedrijven die eindelijk weer iets leuks willen organiseren voor hun medewerkers en relaties. Vanaf juni kunnen we bijvoorbeeld dagjesmensen, groepen en bedrijven op de ‘River Dream’ te laten genieten van de nieuwe Havenrondvaart Amsterdam. Ideaal ook voor de partners en leden van BNH’.

‘Het prachtige schip biedt straks vanuit het ruim uitgevoerde binnen gedeelte en mooie panoramadek een prachtig uitzicht over de Amsterdamse wateren en het dagelijkse reilen en zeilen aan de kades. De nieuwe rondvaart is een aanwinst voor de haven en een bijzondere ervaring voor iedereen die meer wil weten over het heden, verleden en de toekomst van de havens van Amsterdam’, besluit Vredenbregt stellig.

Kijk op www.amsterdamboatcruises.nl

#amsterdam #rondvaart #rederijvanhulst #amstel #bedrijfsuitjes

Terug naar home