Op naar 3e Business Kring bij Business Netwerk Haaglanden (BNH)!

Ook interesse? Mail naar info@businessnetwerkhaaglanden.nl

In de 2e week van mei worden de Business Kring Goud en de Business Kring Zilver van BNH wederom tot uitvoering gebracht. Wat een leuke, interessante en prachtige groepen van ondernemers die maandelijks bij elkaar komen en hart en ziel met elkaar delen. Uiteraard de geldende coronamaatregelen in acht nemend.

De business kringen zijn ‘overgevlogen’ vanuit de Rijnmondse activiteiten waar door Marjan van Berkel en Steven Corijn inmiddels drie business kringen opereren. ‘Je zou verwachten dat Corona roet in het eten gooit. Integendeel. Kijk ook maar naar BNH, daar is de groei van 70 naar 140 leden fantastisch. Er is grote behoefte aan kwalitatief, sterke netwerken en verbindingen en dat zal de komende tijd alleen maar groeien is onze verwachting. Verschillende samenwerkingen zoals ‘het WHOA’ team ontstaan, doordat men samenkomt en met elkaar initiatieven ontplooit om ondernemers in de regio te helpen. Daardoor ontstaan gewoon vrolijke gezichten en daar doen we het voor’, aldus Steven Corijn.

Kortom, na de zomer start de 3e Business Kring in Haaglanden. ‘Er is nog plaats voor een aantal bedrijven (afhankelijk van de branche), dus mocht je interesse hebben, mail dit dan naar info@businessnetwerkhaaglanden.nl.’, aldus het duo.

Meer informatie over de business kring is VIA DEZE LINK te vinden!

Terug naar home