Familiebedrijf Olsthoorn Makelaars nieuw premium lid Business Netwerk Haaglanden

Dat we graag mooie familiebedrijven in ons netwerk verwelkomen, bewijst ook weer de toetreding van Olsthoorn Makelaars als premium lid bij Business Netwerk Haaglanden (BNH). ‘Een écht familiebedrijf met drie vestigingen in Wateringse Veld, Den Haag Zuid-West en het Westland’, aldus Leonard van Spronsen van BNH die de kracht van het bedrijf vanuit eigen ervaring herkent. Welkom!

Een trotse directie met Judith, Esther en Gert-Jan Olsthoorn die de dagelijkse leiding hebben over het NVM-makelaarskantoor, waar zo’n ruim 35 medewerkers actief zijn. ‘We hebben een team van ervaren makelaars. En onze vader is natuurlijk nog actief als grondwervingsspecialist’, aldus Gert-Jan Olsthoorn.

 

Foto: Judith, Gert-Jan en Esther, het directieteam van Olsthoorn Makelaars

De kracht van het familiebedrijf ligt in de visie en uiteraard de uitvoering daarvan. Gert-Jan: ‘Groeien is niet per sé een doel op zich. Maar als we kansen zien, dan laten we ze niet lopen.’ Judith vult aan: “Wij kiezen op geen enkel moment voor de korte termijn. Als je als makelaar het verschil wilt maken, gaat het om eerlijkheid en aandacht.’

Door de aansluiting bij BNH verwacht Gert-Jan het netwerk te versterken. ‘Uiteraard ga ik ook voor gezellige en mooie bijeenkomsten, waar we kennis en netwerk kunnen delen met elkaar’, eindigt hij vastbesloten.

Meer weten? Zie www.olsthoornmakelaars.nl

Terug naar home