Beekman & Verbeek nieuw lid bij Business Netwerk Haaglanden

‘Van ervaren ondernemers met een uitgebreid netwerk verwachten wij toegevoegde waarde in kennis en verbinding, zodat onze partners en leden hier gebruik kunnen maken. De aanbevelingen van premium leden Bart Caminada, Bruce Kaloe en partner Ronald Bakker geven ons het inzicht dat nieuw lid Beekman & Verbeek deze rol met verve zal vervullen,’ aldus Leonard van Spronsen en Steven Corijn van Business Netwerk Haaglanden (BNH). Welkom!

Na beide een rijke carrière als financieel expert in verschillende functies te hebben vervuld, hebben Edwin Beekman en Barry Verbeek, sinds een aantal jaren een eigen financieel-organisatieadviesbureau opgericht. ‘Door juist ook aan de kant van de ondernemer te hebben gezeten in onder andere de agri-horti- en foodsector, begrijpen wij het cultuuraspect en de emotionele waarde van de ondernemer en zijn onderneming,’ aldus Verbeek.

Bron foto: Steef Suus… met links Edwin Beekman met Barry Verbeek

‘Wij verwachten veel voor de club te kunnen betekenen en andersom ook. Dat is een mooie wisselwerking en kan ons allen sterker maken. Wij staan graag 24/7 en 365 dagen per jaar klaar voor ondernemend BNH,’ besluit de ervaren Barry Verbeek.

Meer weten? Zie www.beekmanverbeek.nl

 

Terug naar home