Sportieve business kringen met de Harbour Inspiration Walk!

Meedoen aan een business kring van Business Netwerk Haaglanden zorgt ervoor dat er een nóg intensievere verbinding ontstaat tussen de deelnemers. Inmiddels zijn er in de regio Haaglanden reeds twee kringen actief. Ondanks de beperkende overheidsmaatregelen in het kader van samenkomen, zorgt BNH er in de maand ervoor dat verbinding niet verloren gaat. De Harbour Inspiration Walk is geboren!

De business kringen van BNH worden deze maand dan ook sportief opgezet. En waar kun je dat mooier doen dan in de haven van het prachtige Scheveningen? Vandaag 1 april en dinsdag 6 april is deze inspirerende walk de kern van het samenzijn.

Foto: 2e binnenhaven van Scheveningen

Leonard van Spronsen en Steven Corijn van BNH hebben er zin in: ‘We komen samen bij het pand van onze partner SocialLane (Hellingweg 98k te Den Haag). Met het thema ‘Wat kan ik voor jóu betekenen’? gaan we in groepjes van vier wandelend op pad. We vertrekken vanaf SocialLane en nemen onderweg een take-away lunch ter harte. Met 1-op-1 gesprekken, waarbij we halverwege van wandelmaatje wisselen. Kortom, een gezonde, inspirerende lunchkring!’

Meer weten over de business kringen? Zie https://businessnetwerken.nl/haaglanden/kringen/

Terug naar home