Partner HJF Advocaten ‘in de hoofdrol’ tijdens Walk in the Park ‘Rondje Veurburg’

Sportief en culinair verbinden staat ook deze keer centraal tijdens de nieuwe editie van Walk in the Park op 22 en 23 april van Business Netwerk Haaglanden (BNH). Met een rondje ‘Veurburg’ wordt het BNH netwerk wederom met elkaar verbonden van 12.00 tot 14.00 uur.

Tijdens deze walk is partner HJF Advocatenin de hoofdrol‘. Ook nu nuttigen we tijdens het sportieve bewegen en netwerken een take-away menu. Central Park Voorburg met Joey de Kruijf zorgt voor de culinaire hap en Eetcafé the Fox van BNH-lid Prins Horeca verwent de deelnemers met een heerlijk nagerecht.

Foto (vlnr): Tamara Holwera & Joey de Kruijf (Central Park), Lieberte van Walree (HJF Advocaten), Marloes Duivenvoorden (Eetcafe The Fox) en Marc van der Ven (HJF Advocaten)

Bij mede BNH-lid Central Park Voorburg wordt de culinaire walk gestart. Via het prachtige park Vreugd en Rust wordt in groepen van vier personen langs de Vliet gewandeld, waar we aankomen bij partner HJF Advocaten. In hun prachtige pand wordt een korte toelichting van dit bekende advocatenkantoor gegeven en staat de chef-kok van Central Park Voorburg in de achtertuin bij HJF Advocaten het hoofdgerecht te bereiden!

Vervolgens ontvangt BNH-lid John Prins ons bij zijn Eetcafe The Fox voor het nagerecht. We eindigen weer bij Central Park waar de koffie-to-go inmiddels klaarstaat. Uiteraard worden de corona-maatregelen in acht genomen tijdens het prachtige rondje ‘Veurburg’

LET OP: aanmelden kan t/m dinsdag 20 april 2021  18.00 uur via deze link!

      

 

Terug naar home