Nieuwe ADO Den Haag Business App gelanceerd!

Door de samenwerking met het partnership tussen Business Netwerk Haaglanden en ADO Den Haag blijven beide organisaties elkaars netwerk opzoeken en verbinden. Gertjan Bunt, operationeel directeur, gaf afgelopen week tijdens de Harbour Inspiration Walk van Business Netwerk Haaglanden – met de business kring Haaglanden (Gold-editie) – aan dat er met man en macht gewerkt wordt aan de professionalisering van de club. Zo ook de lancering van de nieuwe ADO Den Haag Business App!

Foto: Richard van Maurik (l), Rolien van Groeningen, Luuk Balemans en Gertjan Bunt tijdens de Harbour Inspiration Walk van afgelopen donderdag

In dit kader staat dus ook de digitale ontwikkeling niet stil. De introductie en lancering  van de nieuwe ADO Den Haag Business App is voor de club een mooie stap in de professionalisering van de dienstverlening aan de zakelijke relaties. ‘Achter de schermen is hier de afgelopen maanden hard aan gewerkt. Verbinden, informeren, gemak en ontwikkeling. Daar is deze app op gericht.  Door deelname ontstaan voor onze zakelijke relaties, nieuwe verbindingen en kansen’, aldus Bunt.

Meer weten over de ADO Den Haag Business App? Kijk op https://adodenhaag.nl/nl/businessapp . De leden van BNH die ook bij ADO aangesloten zijn, kunnen via deze site de app downloaden.

Tot slot wenst BNH ADO Den Haag vanmiddag veel succes toe met de wedstrijd om 14.30 uur tegen FC Utrecht!

VROLIJK PASEN!!

Terug naar home