B. Kerkhof & Zn frontsponsor ADO Vrouwen halve finale morgen!

Sponsor BP Kerkhof & Zn tekent voor halve finale én finale!

Morgen – zaterdag 18 april 2021 – is het zover. Om 16.30 uur is het de aftrap van de kraker in de halve finale van de KNVB Beker tussen de dames van FC Twente en ADO Den Haag. Het duel wordt ‘live’ uitgezonden op ESPN.

In het kader van de sponsoring had Business Netwerk Haaglanden de verbinding gelegd tussen Mario Seffelaar en Jan Paul Kerkhof van B. Kerkhof & Zn (Binckhorstlaan 100, Den Haag). Kerkhof – geen onbekende bij ADO Den Haag – besloot de ADO Den Haag vrouwen vleugels te geven op weg naar de halve finale en werd zonder blikken of blozen front sponsor voor de wedstrijd.

Foto: Sjaak Polak (trainer) en Jan Paul Kerkhof van B. Kerkhof & Zn zijn klaar voor de kraker van morgen!

Jan Paul Kerkhof: ‘Ik geloof in ontwikkeling. Je ziet dat terug in het damesteam. Naast onze activiteiten met onze BP Benzinestation en wasstraten, geloven wij sterk in de ontwikkeling van groengas en waterstof. Ook snelladen behoort bij ons tot de nieuwe mogelijkheden.’

Het enthousiasme van Kerkhof gaat verder dan de wedstrijd van morgen. ‘Halen ze de finale dan doen we natuurlijk ook de front sponsoring van deze wedstrijd. Ik hoop van harte dat ze winnen’, aldus de Haagse ondernemer.

Ook Business Netwerk Haaglanden wenst ADO Den Haag vrouwen morgen veel succes!!

Meer weten over het snelladen? Ga naar www.kerkhof.com/snelladen

Terug naar home