John van Zweden Behang- en Woninginrichting nieuwe partner Business Netwerk Haaglanden

BREAKING NEWS!

Business Netwerk Haaglanden (BNH) werkt zoals een netwerk hoort te werken en wij willen dan nu ook graag als nieuwe partner toetreden,’ aldus John van Zweden afgelopen week in een persoonlijk onderonsje met Leonard van Spronsen van BNH. En dan zeggen wij: welkom John als nieuwe partner van BNH!

 

Foto: John van Zweden samen met zoon Kay (l)

Leonard van Spronsen is verheugd, doch scherp: ‘Met regelmaat bezoekt John de bijeenkomsten van BNH. Er is de afgelopen jaren een goede band met elkaar opgebouwd en dit resulteert nu in een partnership. Voor ons is dit niet vrijblijvend en alleen gezelligheid, want wij hopen met onze inspanningen de onderlinge kennis, het netwerk en de verbindingen tot uiting te laten komen in new business voor elkaar. Zo simpel is dat’.

John van Zweden: ‘Al ruim 60 jaar is de naam ‘Van Zweden’ een begrip in Den Haag. We hebben ons familiebedrijf uitgebouwd tot de grootste behangspeciaalzaak van Nederland en één van de grootste Woninginrichters van Nederland met een showroom van ruim 2.500 m2.  Inmiddels wordt het door zoon Kay van Zweden gerund. En daar ben ik trots op. We zijn dan ook blij partner te zijn geworden bij BNH!’

Meer weten over John van Zweden Behang- en Woninginrichting? Ga naar www.behangparadijs.nl

Showroom:

Oude Haagweg 20
2552 EP te Den Haag

Terug naar home