Hoornwijck Groep nieuwe partner bij Business Netwerk Haaglanden (BNH)!

Vertrouwen in ‘Samen succesvol ondernemen’ basis voor langdurige samenwerking!

‘Door het enthousiasme binnen het netwerk en de passende visie die met onze slogan ‘Samen succesvol ondernemen’ overeenkomt, verbinden wij ons graag als partner tot 2025 aan Business Netwerk Haaglanden (BNH)’, aldus de vennoten Leo van den Nouweland en Ronald Bakker van de Hoornwijck Groep.

Foto: het enthousiasme van Ronald Bakker (l) en Leo van den Nouweland (r) heeft geleid tot het partnership met BNH

Met onze insteek ‘Samen succesvol ondernemen’ streven we met zes partners en in totaal 45 financiële experts en adviseurs iedere dag er weer naar om ondernemers gelukkiger te maken door o.a. het optimaliseren van de bedrijfsfinanciën. Dáár zijn wij goed in’, aldus Van den Nouweland die al enige tijd als kringlid bij BNH actief is.

Bakker licht verder toe: ‘Mede door het enthousiasme – wat wij ook terugzien bij een aantal klanten van ons die actief in dit netwerk zijn – en de inmiddels gerealiseerde samenwerkingen die binnen het netwerk tot stand zijn gekomen, zijn we tot dit besluit gekomen. Zelf zal ik naast Leo ook meer deelnemen in het netwerk’.

Leonard van Spronsen en Steven Corijn reageren verheugd op de upgrade. ‘De Hoornwijck Groep biedt ondernemers een uitgebreid pakket van financiële- en fiscale diensten aan. Wederzijds vertrouwen is essentieel in onze samenwerking en dat is de basis voor deze stap. Daar zijn we heel blij mee’.

 www.hoornwijckgroep.nl

Hoornwijck Groep V.O.F.
Park Hoornwijck 2
2289 CZ RIJSWIJK

info@hoornwijckgroep.nl

 

Terug naar home