HJF Advocaten pakt de hoofdrol tijdens ‘Rondje Veurburg’!

De voorbereiding met Lieberte van Walree (HJF Advocaten), Joey de Kruijf (Central Park Voorburg) en Marloes Duivenvoorden (Eetcafé The Fox) bleek niet voor niets te zijn geweest. Een nieuwe editie van Walk in the park met een ‘Rondje Veurburg’ viel goed in de smaak bij de in totaal bijna 70 deelnemers.

Foto onder: de deelnemers werden in groepen van vier opgevangen en corona-proof geïnstrueerd door Voorburg-kenner Leonard van Spronsen.

Bij de start zorgde Central Park Voorburg voor een heerlijke, culinaire starter met een welkomstdrankje & kreeftesoepje ‘to go’… Per vier personen werd de wandeltocht sportief gestart. Bij de locatie van partner HJF Advocaten aan ’t Westeinde werd het advocatenkantoor op creatieve wijze belicht door Marc van der Ven. Buiten konden de deelnemers genieten van een heerlijk hoofdgerechtje en een drankje ter plaatse voorbereid door Central Park. Het laatste gedeelte van de tocht liepen de gezelschappen door de Herenstraat, waar Marloes Duivenvoorden bij Eetcafe The Fox ons in de watten legde met een heerlijk nagerecht inclusief bijpassend drankje.

Al met al een heerlijke Walk in the Park… Verbinden stond ook deze keer centraal tijdens de nieuwe editie van Walk in the Park. BNH dankt vooral Lieberte, Joey en Marloes voor de fijne samenwerking.

Foto: nogmaals dank aan de samenwerking tussen HJF Advocaten, Central Park Voorburg en Eetcafé The Fox!

Terug naar home