Business Trip Business Netwerk Haaglanden (BNH) naar Hamburg vol

‘Wie het eerst komt, die het eerst maalt’ stond bij de aankondiging van de Business Trip Hamburg van BNH op 17 t/m 19 september 2021. Binnen korte tijd waren de 45 beschikbare plaatsen volgeboekt.

‘Het leek ons mooi om weer een business trip te organiseren na het Swansea avontuur. Vorig jaar was het niet mogelijk, hopelijk dit jaar wel. Mooi dat het animo zo groot is,’ aldus Leonard van Spronsen en Steven Corijn van BNH.

Deze keer in samenwerking met Karin Meier van GI Travel en Tim van Heugten van Van Heugten Tours. ‘Het belooft een leuke, gezellige én nuttige business trip te worden. ‘Er zit van alles in. Een ideaal weekend om mensen binnen het netwerk beter te leren kennen. Daar zijn dit soort tripjes uitstekend voor,’ aldus het duo.

Van Spronsen licht in het kort toe: ‘We hebben een vol doch ontspannend programma, met verblijf in een uitstekend hotel, een gezamenlijke diner, een ontbijtrondvaarttour en uiteraard een avondtour op de bekende Reeperbahn. Kortom, een weekend vol verbinding. We vinden het jammer dat we niet met een grotere groep kunnen, maar als het goed bevalt dan herhalen we begin volgend jaar deze trip’.

Alle deelnemers ontvangen binnenkort een bevestiging + nadere toelichting van de business trip.

 

Terug naar home