Bakker Klink nieuw lid Business Netwerk Haaglanden!

‘Krokant bladerdeeg, banketbakkersroom naar familierecept, een flinke toef slagroom en een dikke laag glazuur,’ aldus ondernemer Max van der Zijden die de komende dagen de Haaglandse wereld vervult met heerlijke tompoezen als traditie bij Koningsdag. ‘En vergeet de zelfgemaakte Moorkoppen, rijk gevuld met de lekkerste slagroom, niet.’ Kortom, topdrukte bij Bakker Klink, het nieuwe lid van Business Netwerk Haaglanden (BNH). Welkom Max!

Foto: brood & en ondernemer Max van der Zijden, onlosmakelijk aan elkaar verbonden!

‘Uiteraard wil ik mijn netwerk vergroten. Dankzij Leo van den Nouweland van de Hoornwijckgroep, die onze boekhouding méér dan uitstekend verzorgt, werd ik enthousiast over BNH,’ aldus de ondernemer die inmiddels vanuit zes winkels in Voorburg en Den Haag én een WEBSHOP allerlei heerlijke, diverse brood- taart en gebaksproducten aan de maag brengt.

Van der Zijden vertelt: ‘We bestaan 225 jaar. Eind vorig jaar hebben we hiervoor een speciaal magazine ‘KLINK’ laten maken voor klanten en relaties. Burgemeester Klaas Tigelaar ontving het eerste exemplaar. Ik hoop bij BNH naast gezelligheid ook mijn kennis, netwerk en passie te delen met de mede-leden en kijk uit naar de BNH-bijeenkomsten.’

Meer weten? Zie www.bakkerklink.nl

Winkels

 

 

Terug naar home