Allie Simonis sluit zich aan bij Business Netwerk Haaglanden!

‘Ik houd dit netwerk al een tijdje in de smiezen en hoor veel positieve geluiden over Business Netwerk Haaglanden (BNH). En ja, als er ondernemers zijn, dan mag Allie niet ontbreken. Ik kom dan ook graag naar de komende evenementen van dit netwerk’, aldus een lachende Allie Simonis over zijn toetreding tot BNH. Welkom Allie!

 

Foto: Allie Simonis die het netwerk van BNH al enige tijd ‘in de smiezen’ hield en nu is toegetreden

 

‘Met Encore by Simonis kijken we er naar uit om gefaseerd weer open te mogen. Iedereen is daar weer zó aan toe,’ vertelt Allie Simonis, de Pater familias die het familiebedrijf samen met zoon Alain en neven Dennis en Herman leidt. Naast Encore by Simonis is het bedrijf actief met ‘Catch by Simonis’, Simonis vis, Simonis aan Zee (strandtent) en met marktkramen in Den Haag en Delft.

Leonard van Spronsen van BNH is verheugd met de toetreding van Simonis: ‘De kennis, ervaring en netwerk van deze succesvolle ondernemer is van harte welkom in ons netwerk. De familie Simonis is één van de meest succesvolle ondernemersfamilie in Den Haag. Kortom, een waardevolle toevoeging’.

 

Contactgegevens:    

Encore by Simonis

Dr. Lelykade 5

2583 CL Den Haag

070- 3500042

www.encore-bysimonis.nl

Terug naar home