Vuur &  Koolen: ‘Alleen de beste kwaliteit goed genoeg!

In volle glorie stonden Hans en Marianne Verschoor afgelopen week in de showroom van BNH-lid Vuur & Koolen te genieten van alle (bij) producten die hun gewonnen Big Green EGG met zich meebrengt.

De prijzenpakkers van de Avondklokbingo van Business Netwerk Haaglanden (BNH) zijn verheugd met hun hoofdprijs van Vuur & Koolen en daarnaast de gewonnen Nillfisk stofzuiger van Bolman Cleaning Services.

Foto (vlnr): Marianne en Hans Verschoor met Melissa Frieser en Claudio Bolman

Hans Verschoor: ‘Prijzen winnen is niet nieuw, maar dat ze op deze manier thuisbezorgd worden, is ludiek’, aldus de eigenaar van Verschoor Groep en tevens BNH-lid. ‘De Big Green EGG is top en om alles omtrent deze BBQ te ontdekken, zijn we als echte BBQ-liefhebbers direct op bezoek geweest in de showroom bij Vuur en Koolen in Bleiswijk. We werden uitstekend en gastvrij te woord gestaan en werden geadviseerd over de vele mogelijkheden en bijproducten’, aldus het tevreden echtpaar.

Foto: Hans en Marianne Verschoor luisteren aandachtig naar de adviezen van Vuur & Koolen

Vuur & Koolen is dan ook dé specialist op het gebied van outside living and cooking. Met hoogwaardige producten zoals Big Green Egg & OFYR is jarenlange kennis en ervaring opgebouwd. De showroom is op afspraak te bezoeken. Ook via de webshop kunnen artikelen besteld worden.

Meer weten? Ga naar www.vuurenkoolen.nl

Dorpsstraat 24

2665 BJ Bleiswijk

info@vuurenkoolen.nl

Terug naar home