Vrolijk Pasen met de BNH horecaleden!

Ondanks de aanhoudende overheidsmaatregelen blijven de horecaleden van Business Netwerk Haaglanden (BNH) creatief tijdens Pasen. Ook nu zijn er weer diverse, culinaire activiteiten/mogelijkheden. Doe je ook mee?

Een mengeling van activiteiten afgewisseld met de nodige take-away en/of bezorg foodmogelijkheden. ‘Ook deze periode hebben onze leden weer diverse mogelijkheden. Eieren zoeken, speurtochten, ontbijt, wandelingen, brunch, paasmenu’s, teveel om op te noemen,’ aldus Leonard van Spronsen en Steven Corijn van BNH.

Bij Luden Den Haag kun je je weer door het team van John Prins laten verrassen met een heerlijk ontbijt. Restaurant Disopra zorgt met Mario van Dijk weer – op bestelling – voor de heerlijkste Italiaanse gerechten. Bij Villa Ockenburgh kun je bij Raymond Talsma terecht voor speurtochten en paaseieren zoeken. Joey de Kruijf van Central Park Voorburg excelleert met zijn team deze keer met een gastronomisch 4-gangen paasdiner, waarbij slechts het laatste gedeelte uit eigen koker dient te komen. En ook bij Hofstede Meerzigt zorgt Sermad Wartan voor heerlijke menu’s én topwijnen.

Kortom, wij hopen dat ook tijdens Pasen jullie onze horecaleden weten te vinden. Vrolijk Pasen!

Terug naar home