Uitreiking cheque 8.050 euro aan Raymond Veenman voor Tour for Life!

Een online-avond Avondklokbingo van Business Netwerk Haaglanden (BNH) vol ‘valse’ bingo’s, mooie bijdragen en veilingen met een lach en een traan, bleek uiteindelijk goed te zijn voor het prachtige bedrag van 8.050,- euro voor het goede doel Tour for Life. Gisteren vond door Leonard van Spronsen en Steven Corijn van BNH de overhandiging plaats aan deelnemer én BNH-lid Raymond Veenman.

 

 


Foto: met Villa Ockenburgh als prachtige achtergrond werd de cheque van 8.050 euro aan Veenman overhandigd.

De avondklokbingo was een avond vol verbinding en ontspanning. Het verhaal van BNH-lid Raymond Veenman sprak (emotionele) boekdelen. De koppeling aan Tour for Life bleek uiteindelijk niet voor niets. Van 29 augustus t/m 5 september vindt de Tour for Life plaats met eindbestemming Zuid-Limburg.

Nogmaals danken we – naast alle deelnemers aan de bingo – de sponsoren van deze avond: Van Zet Staalconstruties / Vuur & Koolen, Tros IT, Business Netwerk Haaglanden voor de hoofdprijzen en Bolman Cleaning Services, Kasterop en House of Lords voor de overige prijzen. En ook Sportiff Company voor de bijdrage in de sportkleding!

Raymond Veenman: alvast veel succes met jouw deelname aan Tour for Life.  Wil je Raymond nog steunen, dan kan dit uiteraard: ga HIER naar zijn persoonlijke site bij de Tour for Life!

Terug naar home