Start Royal Christmas Fair op 9 december!

‘We gaan ervoor! De Royal Christmas Fair aan het Haagse Lange Voorhout start op donderdag 9 december 2021 om 12.00 uur,’ aldus de 44-jarige Hagenees Peter Boelhouwer, kringlid van Business Netwerk Haaglanden, die met zijn bedrijfsactiviteiten spannende tijden meemaakt door de coronacrisis.

Voor velen in Den Haag is Boelhouwer geen onbekende en zijn doorzettingsvermogen lijkt dan ook geen grenzen te hebben. Boelhouwer: ‘De persconferentie van 23 maart biedt volop aanknopingspunten voor evenementen in het najaar & winter. Als Team #RCF pakken we daarom onze rol als aanjager van de Haagse binnenstadseconomie. En is de inschrijving om deel te nemen aan dit Winters evenement geopend. We gaan er vol mee aan de slag!’

Boelhouwer pakt nog even zijn momentje voor de lezers: ‘Uiteraard bieden we ruimte voor zakelijke evenementen, activiteiten en ontmoetingen in de december feestmaand. Heb je daar ideeën over, dan denken wij graag met je mee. Van een personeelsborrel, bedrijfslunch of seminar over de kansen in 2022 tot een productpresentatie of Christmas Scrum: veel unieker, feestelijker en sfeervoller kun je jouw relaties niet ontvangen!

Heb je interesse of wil je eens sparren? Neem dan contact op via info@royalchristmasfair.nl

 

Terug naar home