Start 2021 met online activiteiten…

Waar 2020 eindigde met in november en december nog enige offline-activiteiten in kleine groepen (Walk in the Park en Business Kringen) startte het jaar 2021 ook voor Business Netwerk Haaglanden (BNH) voornamelijk achter het beeldscherm. Maar het einde van online is bij BNH in zicht!

Foto: een blik op de online Business Kring met o.a. Richard de Mos van Code Oranje

Op zich niet onverdienstelijk voor personen zoals Leonard van Spronsen, Steven Corijn en Marjan van Berkel die de voorkeur hebben voor het offline organiseren van leuke en interessante bijeenkomsten. ‘Hoewel we digitaal de verbindingen moesten voortzetten, zijn er in de afgelopen periode toch veel verbindingen ontstaan’, aldus Leonard van Spronsen.

Online bijeenkomsten zoals de Nieuwjaarskennisquiz en de Avondklokbingo vielen goed in de smaak. Ook de business kringen werden goed ‘bezocht’. De kringen van afgelopen week met Richard de Mos gaven een mooie en nuttige aanzet voor de komende verkiezingen. De steun aan de Haaglandse Horeca was ook een mooi voorbeeld van hoe verbinding helpt.

Nog even geduld allemaal en dan gaan we er weer offline tegen aan. Ook aan jullie allemaal veel dank en respect voor jullie manier van online deelname binnen het netwerk.

We hebben een kleine foto collage van de afgelopen maanden gemaakt: https://businessnetwerken.nl/haaglanden/fotogalerijen/bnh-online-van-december-januari-februari-2021/

Terug naar home