(Online) Business Kringen maart in teken van landelijke verkiezingen!

Op woensdag 17 maart kunnen alle stemgerechtigden in Nederland weer naar de stembus. Een versnipperd, politiek landschap met 37 deelnemende partijen maakt het er niet gemakkelijk op.

‘Ondernemers in het netwerk van Business Netwerk Haaglanden (BNH) zijn toch ieder op zich geïnteresseerd in het politieke speelveld. In coronatijd zien we welke rol de overheid speelt. Dus wij denken dat we constructief een aantal stellingen in onze business kringen kunnen toetsen met elkaar,’ aldus Leonard van Spronsen en Steven Corijn die dinsdag 2 en vrijdag 5 maart de business kringen zullen modereren.

Foto: Ook deze keer worden de business kringen van BNH digitaal gehouden

En ja, met wie kunnen we daar beter mee in gesprek gaan dan Richard de Mos, lijstrekker van Code Oranje. Tijdens de (digitale) business kringen gaat De Mos in op de diverse stellingen en in gesprek over standpunten en de agenda van Code Oranje en ondernemend Nederland. ‘Onze democratie behoeft hervorming, waarin samenwerking met de inwoners van ons land centraal staat,’ aldus een gemotiveerde De Mos Als geen ander kent De Mos uiteraard het Haagse ondernemerschap.

Kringleden kunnen ook zelf vragen stellen aan de Mos over zijn speerpunten.

Meer weten over de business kringen van BNH? Zie HIER!

Terug naar home