NIEUW: Avonturia foodtruck!

De nieuwe Avonturia foodtruck van de grootste dierenspeciaalzaak van de Benelux is het nieuwste paradepaardje van de Haagse ondernemersfamilie Donald, Jimmy en Tamara Huijbers. De ondernemersfamilie – kringlid van Business Netwerk Haaglanden – zet nu alweer een aantal jaren met verve de trots van oprichter Jan Huijbers voort.

KIJK HIER NAAR FOTO’S van de inwijding van de foodtruck door leden Business Netwerk Haaglanden!!!

Foto: een lachende Jimmy en Tamara Huijbers in hun nieuwe foodtruck

‘Deze nieuwe foodtruck zal op verschillende festivals en events met heerlijke gerechten als promotie-object gebruikt worden. Verschillende thema’s zullen dan in de schijnwerpers staan. Een trotse Jimmy en Tamara Huijbers: ‘Buiten dit zal – na corona periode – het Jan Huijbersplein voor presentaties voor bedrijven in de regio extra aandacht krijgen. De foodtruck gaat de komende tijd eerst als afhaalpunt dienen op het parkeerterrein voor de gasten. De truck heeft echt alles en ook de afhaalkaart is avontuurlijk opgesteld’.

‘We zijn open voor publiek, maar we adviseren mensen zoveel als mogelijk alleen en doelgericht te komen. We hebben de winkel veilig en prettig ingericht. Mocht je het gepaster vinden om online te winkelen, dan kun je terecht in onze webshop, waar je méér dan 15.000 artikelen kunt bestellen’, aldus Jimmy Huijbers.

Met een schat aan unieke producten voor honden, katten, vissen, vogels etc… blijft Avonturia een uitzonderlijke parel in het Haagse ondernemerswereldje…. Meer weten? Ga naar www.avonturia.nl

Avonturia de Vogelkelder
Kerketuinenweg 3
2544 CV ‘s-Gravenhage

 

Terug naar home