Leon Spek winnaar fles Champagne Ruinart!

De prijsvraag van Vermogen in Balans (VIB) voor de leden van Business Netwerk Haaglanden was de laatste dag toch nog erg spannend. Speciaal voor de leden van BNH had VIB een speciale bonusvraag opgesteld na de Avondklokbingo. Men diende te raden op welke stand de AEX index op vrijdag 26 februari 2021 zou staan. Uiteindelijk was het de voorspelling van mede-lid Leon Spek, die het dichtste bij de slotstand van 651.26 zat…….BINGO!

Foto: Gregor Pak (2e rechts) overhandigd de fles Ruinart aan winnaar Leon Spek (2e links)

Gregor Pak die met zijn compagnons Tom Spaan en Peter Roos als vermogensbeheerders koningen zijn van de AEX-index: ‘Wij staan dicht bij onze klanten en dus ook dicht bij de ontwikkelingen op de beurs en beleggingen,’ aldus de ervaren Pak. ‘Vandaar dat het ons leuk leek om de leden van BNH in het kort mee te nemen in de beleggingswereld door het stellen van een extra bonusvraag.’

Ondernemer Leon Spek  van SalesSupply had dus de eer om de fles Champagne van het Franse huis Ruinart in ontvangst te nemen. ‘Een mooie fles van één van de oudste champagnehuizen in de wereld. Kwaliteit ten top,’ aldus partner Gregor Pak tijdens de overhandiging.

Meer weten over VIB? Zie www.vermogen-in-balans.nl

Terug naar home