Jumbo Haaglanden nieuw lid Business Netwerk Haaglanden (BNH)

‘Sinds kort ben ik verantwoordelijk bij Jumbo Haaglanden voor de zakelijke markt. Het netwerk van BNH spreekt mij aan in de manier van verbinden, zoals zij dit aanpakken. Ik voeg mij dan ook graag bij het netwerk’, aldus B2B Sales Manager Mario Seffelaar van Jumbo Haaglanden. Welkom Mario!

Wie kent Jumbo niet? ‘Dat klopt’, lacht Seffelaar. ‘Jumbo is een Brabants familiebedrijf met een rijke ondernemershistorie. Het bedrijft telt momenteel ruim 650 supermarkten, acht Foodmarkten, acht Jumbo City en een succesvolle online bestel- en bezorgservice via Jumbo.com. Kortom, een krachtig geheel’,

In zijn nieuwe functie is Seffelaar  verantwoordelijk voor de gehele B2B sales in de regio Haaglanden: ‘Hier vallen in totaal 29 filialen onder. We gaan de komende jaren inzetten op het leveren aan bedrijven,’ aldus een enthousiaste Seffelaar.

Verder is Seffelaar bekend van zijn functie als commercieel manager bij ADO Vrouwen waar ook diverse leden van BNH zich na het geweldige event van vorig jaar bij hebben aangesloten. ‘Ook het damesvoetbal gaat zich de komende jaren verder ontwikkelen, zowel op sportief als commercieel gebied. Kortom, een mooie uitdaging, waarin ook de aansluiting bij BNH past’, besluit de goedlachse Seffelaar.

Meer weten? Neem contact op met Mario Seffelaar

Jumbo Haaglanden

Mario Seffelaar

B2B Sales Manager

Leyweg 922k

2545 GV  Den Haag

Email: mario.seffelaar@jumbo.com

 

 

Terug naar home