Gastvrijheidscoach nieuw lid Business Netwerk Haaglanden

Klanten waar de gastvrijheidscoach en zijn team van specialisten Hospitality trainingen, zoals Corendon, Van der Valk en de leden DUTCH’N DECENT, MobiWerk en House of Lords zijn allemaal laaiend enthousiast over de samenwerking met Patrick Treichl van de Gastvrijheidscoach. ‘Business Netwerk Haaglanden (BNH) is de laatste tijd ter sprake geweest. Tijd om mij aan te sluiten en mee te doen. We hebben elkaar keihard nodig’, aldus de sympathieke ondernemer. Welkom Patrick!

Foto: Patrick Treichl aan de slag met BNH-leden Wesley van Heugten en Corné Baldwin

Treichl – Haagse horecadier in hart en nieren – is op zich positief over de toekomst: ‘ De afgelopen periode hebben organisaties zich opnieuwe moeten uitvinden. Het is belangrijk om klaar te zijn voor een veranderende en gastvrije toekomst. Wij zijn pioniers in gastvrijheid. Strijders met een missie, waarbij we een gastvrije, productieve en positieve impact hebben op bedrijven en instellingen.’

‘Bij de Gastvrijheidscoach doen we vooral veel samen. Iedere coach heeft zijn eigen projecten en trajecten. Wekelijks plannen we een sessie waarin alle coaches meedenken met de casus van de andere coaches. Meer kennis en gastvrijheid leidt tot meer blije gasten. En laten we daar nu in 2021 na coronatijd volop voor gaan’, besluit Treichl enthousiast.

Meer weten? Ga naar www.gastvrijheidscoach.nl

Terug naar home