Combi leden Car Dynamics & Hofstede Meerzigt!

Afgelopen juni was Hofstede Meerzigt het decor van de editie Dineren met Directeuren van Business Netwerk Haaglanden (BNH). Onder de indruk zijnde van het Zoetermeers restaurant van Bert en Gino de Boer, was het samenzijn bij het lid van BNH een groot succes. (Voor foto’s klik hier).

BNH-lid Marcel Toet twijfelde geen moment toen gisteren een speciale borrelbox via de drive-thru opgehaald kon worden om daarmee de 14e verjaardag van het restaurant te vieren. ‘In deze moeilijke tijd voor de horeca, vieren we graag deze dag mee met Hofstede Meerzigt. Met een lekkere borrelbox en een paar mooie flessen wijn. We hopen dat Hofstede Meerzigt snel weer open kan’, aldus Toet die met Car-Dynamics actief is in de auto accessoires en beveiliging.

Foto: Marcel Toet wachtend op zijn beurt bij de drive-thru van Hofstede Meerzigt

Toet licht nog even toe: ‘Met ons ervaren team kennen we alle trends, ontwikkelingen en nieuwe producten voor inbouw-accessoires. Verder zijn we sinds 2011 een vestiging van Trekhaakcentrum.nl en bedienen wij de particuliere en zakelijke markt met trekhaakmontages en losse leveringen. Kom gerust eens langs’.

Meer weten? Zie www.cardynamics.nl

Business Netwerk Haaglanden feliciteert haar lid Hofstede Meerzigt van harte met het 14-jarig bestaan!

Terug naar home