BP Kerkhof & Zn frontsponsor ADO Vrouwen tijdens (halve) finale!

Business Netwerk Haaglanden (BNH) – in de persoon van Leonard van Spronsen – bracht beide heren bij elkaar en zo ontstond een mooie overeenkomst. Jan Paul Kerkhof – partner van BNH – en lid Mario Seffelaar – die naast zijn activiteiten bij JUMBO commercieel manager is van de ADO Vrouwen – hadden direct een klik door deze verbinding.

Seffelaar is verheugd: ‘Wij hebben bij ADO Den Haag Vrouwen een mooie overeenkomst gesloten met BP Kerkhof en Zn. Het bedrijf wordt onze front sponsor voor de halve TOTO KNVB bekerfinale tegen FC Twente op zaterdag 17 april. En bij een finale plek!! Ook dan is dit mooie bedrijf onze sponsor. Ik bedank Business Netwerk Haaglanden voor deze mooie lead. En Jan Paul voor deze mooie samenwerking’.

Foto: Ondernemer Jan Paul Kerkhof (l) en Mario Seffelaar tijdens de ondertekening van de overeenkomst

Ondernemer Jan Paul Kerkhof bezit al vele jaren een tankstation (25 pompen) aan de Binckhorstlaan te Den Haag met twee autowascentra (Mc Wash) één in Den Haag en één in Rijswijk. Kerkhof is een voorstander van waterstofauto’s. ‘Groene waterstof tanken is bij ons iedere dag mogelijk. Wij beschikken over twee pompen, één voor 350 bar en de andere voor 700 bar’, aldus Kerkhof.

Terug naar home