Tip van Groot Taxaties: juist nú huis laten taxeren!

Diverse leden van het netwerk van Business Netwerk Haaglanden (BNH) zijn niet altijd in de gelegenheid om de diverse (online) bijeenkomsten bij te wonen. Maar dat ze het netwerk ondersteunen blijkt altijd uit de positieve reacties. Zo ook bij Robert Groot van Groot Taxaties & Consultancy. ‘Ik ben blij onderdeel uit te maken van dit netwerk. Partners en leden kunnen altijd bij mij terecht om kennis en netwerk met mij persoonlijk te delen,’ aldus de ervaren Groot die een passie voor vastgoed heeft.

En als Robert Groot dan toch mag adviseren, dan doet hij dit graag in het voordeel van zijn netwerk. ‘Wij taxeren voor zowel de particuliere als zakelijke markt, financiële instellingen en intermediairs en stellen betrouwbare taxatierapporten op die met maximale zorgvuldigheid worden samengesteld. Juist nú wil ik de partners, leden en relaties vanuit het BNH netwerk aansporen om hun eigen huis te laten taxeren. Daardoor kun je namelijk in aanmerking komen voor rentekorting. En dat kan zeer interessant zijn. Schroom dus niet en neem vooral even contact met mij op’, benadrukt de sympathieke ondernemer die o.a. aangesloten is bij de NVM.

Meer weten over Robert Groot? Neem dan contact met hem op. Meer info over Groot Taxaties vind je op http://www.groottaxaties.nl/

#businessnetwerkhaaglanden #ledeninfo #tips #vastgoed #geldbesparen

 

Terug naar home