Samenwerking in netwerk: ‘Elkaar aanvullen levert focus en besparing op’

Tijdens het Champagneontbijt van Business Netwerk Haaglanden (BNH) bij Luden Den Haag vorig jaar juli, waren Jan Willem Dijksman van Dijksman & Kruiper en Arjan Pronk van MAIN Energie door de tafelschikking tot elkaar ‘veroordeeld’. De aanleiding voor een mooie samenwerking binnen het netwerk, waar aanvulling focus en besparing oplevert, bleek te zijn geboren….

Foto: een speciaal tekenmoment tussen Arjan Pronk en Jan Willem Dijksman (l)

Jan Willem Dijksman licht toe: ‘In onze activiteiten in het bedrijfs onroerend goed én de woningmarkt hebben we uiteraard veel te maken met energiezaken. Tijdens het Champagneontbijt hadden Arjan en ik eigenlijk al snel een klik. Wij hebben veel te maken met allerlei energiezaken met veel verschillende aansluitingen, waar ook nog wel eens mutaties opzitten. Arjan heeft dit voor ons inzichtelijk gemaakt, zodat ik nu alle energiezaken bij hem kan neerleggen. Hierdoor kan ik mijn focus leggen op mijn vakgebied Vastgoed. Ook hebben we nog een aantal laadpalen voor het wagenpark besteld met prima advies van Arjan. ’

‘De rol van BNH met de tafelschikking was zeer nuttig,’ vervolgt Pronk. ‘Met Jan Willem klikte het direct. Eigenlijk hebben we toen wat over en weer zaken besproken en heeft het uiteindelijk geresulteerd in het feit dat wij nu alle energiezaken regelen voor Dijksman & Kruiper. En daar zijn we blij mee’, aldus energiespecialist Arjan Pronk die met MAIN Energie partner van BNH is.

Meer weten over MAIN ENERGIE? Contact Arjan Pronk of ga naar www.mainenergie.nl

Meer weten over Dijksman & Kruiper? Contact Jan Willem Dijksman of ga naar www.dijksmankruiper.nl

 

Terug naar home