Ook 2e Business Kring van BNH online van start!

In een bijzonder tijd start deze week ook de 2e Business Kring van Business Netwerk Haaglanden (BNH). Morgen, donderdag 4 februari gaat deze ‘de lucht in‘ met een digitale luncheditie. ‘Ook nu weer online, maar we hebben een interessant thema,  namelijk ‘verdieping’. Een mooie start met daarbij een lunchbox op locatie bezorgd door Di Sopra van Mario van Dijk en een 20-tal vragen/stellingen waarop interactief ingespeeld wordt,’ aldus Leonard van Spronsen en Steven Corijn van BNH.

Foto: enthousiaste deelneemster Marielle van der Keur tijdens de kick-off van december jl.

De kringen van Business Netwerk Haaglanden zijn in trek en zorgen voor meer verdieping in de relatie tussen de partners en leden. ‘Uiteindelijk zorgt verdieping voor verbinding en samenwerking. En daar is het ons om te doen,’ aldus Van Spronsen, die zelfs de animo binnen het netwerk proeft voor een 3e Business Kring. ‘Ha…ha…maar dan moet het een ontbijtkring worden. Eventuele gegadigden kunnen zich melden bij mij,’ lacht hij spontaan.

Deelnemers Business Kring Zilver:

Jochem van Loon – Cock van Hulst – Rolien van Groeningen – Michiel Ceha – Maiko van Dam – Jeroen van Lunen – Richard van Maurik – Mark Flemming – Lieberte van Walree – Arjan Pronk – Patrick Vierhout – Gertjan Bunt – Wesley van Heugten – Necdet Arslan – Corne Baldwin – Luuk Balemans – Rene Moerland – Pieter Verhees – Lex Koreman – Marielle van der Keur – Diana Boer

Hosting: Leonard van Spronsen – Steven Corijn – Marjan van Berkel

Meer weten over de Business Kringen? Zie https://businessnetwerken.nl/haaglanden/kringen/

Terug naar home