Heering Office nieuw lid Business Netwerk Haaglanden

Marcel Hinderink had het al even in de planning staan: aansluiten bij het krachtige netwerk van Business Netwerk Haaglanden (BNH). ‘Ik word altijd enthousiast wanneer ik actie, activiteit en een mooi netwerk zie groeien. Daar maak ik graag onderdeel van uit’, aldus de sympathieke eigenaar van Heering Office uit Den Haag. Welkom Marcel!

 

Foto Marcel Hinderink: ‘Van actie, activiteit en een mooi netwerk als BNH word ik enthousiast’

Kortom, geen onbekende in de Haagse ondernemerswereld. Hinderink zelf is al heel wat jaren actief: ‘Wij leggen de nadruk op kantoorinrichting. Door de coronasituatie hebben we afgelopen jaar echter veel thuiswerkplekken ingericht, maar we verwachten dat na de coronatijd er veel vraag komt naar efficiënt inrichtingsadvies.’

‘Netwerken’ vindt Hinderink een belangrijke activiteit om met ondernemers, relaties en (potentiële) klanten te communiceren. ‘Het delen van kennis en netwerk vind ik belangrijk, vandaar dat ik ook graag aansluit bij BNH. Het enthousiasme van Leonard van Spronsen en zijn partners & leden werkt aanstekelijk‘, lacht de enthousiaste ondernemer tot slot.

Meer weten over Heering Office? Ga naar www.heeringoffice.nl of ontmoet Marcel tijdens één van de komende bijeenkomsten van BNH!

 

 

Heering Office

Zoutmanstraat 34

2518 GR Den Haag

070-3452902

info@heeringoffice.nl

www.@heeringoffice.nl

Terug naar home