Volle bak ONLINE NIEUWJAARSKENNISQUIZ van Business Netwerk Haaglanden op 25 januari

‘Partners en leden willen er toch een gezellige online gebeuren van maken. Leuk dat er veel animo voor is,’ aldus Leonard van Spronsen en Steven Corijn van Business Netwerk Haaglanden over de NIEUWJAARSKENNISQUIZ op maandag 25 januari.

Lid Kevin van der Valk van Van der Valk Office Supplies bedacht zich geen moment en bood spontaan het borrelpakket aan voor alle deelnemers. Robert Medenblik van Hubbel Lastmile maakt de combi compleet door de levering ‘op zijn Hubbels’ voor zijn rekening te nemen.

Kennen we elkaar eigenlijk wel (voldoende)? Dit is de centrale vraag die we tijdens deze ONLINE bijeenkomst stellen. Partners en leden reageerden ook volop om een vraag aan te leveren over hun eigen organisatie. Inmiddels zijn er méér dan voldoende ontvangen en het belooft dan ook een gezellige en leerzame Nieuwjaarskennisquiz te worden op maandag 25 januari van 16.30-18.00 uur.

Nog niet aangemeld? Dan kan nog T/M VRIJDAG 22 januari via https://businessnetwerken.nl/haaglanden/events/nieuwjaarsevent-2021-business-netwerk-haaglanden-op-25-januari/

Terug naar home