Premium upgrade L-Groep bij Business Netwerk Haaglanden (BNH)

Stiekem was het misschien wel dé topfoto 2020 in het BNH-netwerk: de altijd enthousiaste Hans Lammertink – lid van BNH –  vasthoudend aan een kerstboom tijdens de opname van een filmpje voor steun aan de Haagse Horeca Challenge bij Hofstede Meerzigt afgelopen maand december….

Foto: Lammertink (r) tijdens de opname van zijn steunfilmpje voor de Haagse Horeca

Lammertink vindt het netwerk van BNH naast de gezelligheid vooral nuttig. ‘Mensen die mij kennen, weten dat humor en gezelligheid een belangrijk onderdeel is in mijn leven. Ik vind dit terug in de bijeenkomsten van BNH. Daarnaast is het een club mensen die voor elkaar klaar staan. Maar ook het zakelijke blijft belangrijk. Daarom wil ik ook onze directeur Bouw Michael Pohlmann betrekken bij het netwerk. Vandaar dat we besloten hebben om het BNH-lidmaatschap te upgraden in 2021 naar een premium lidmaatschap. Michael zal de potentie van het netwerk verder uitdiepen. Ik blijf er natuurlijk ook bij vanwege de gezelligheid,’ lacht de Haagse ondernemer.

Over de L-Groep:

De L-Groep uit Den Haag bestaat inmiddels uit de volgende bedrijven: Lammertink Bouwbedrijf, Installatiebedrijf Elderhorst Nico Vos, Schilder- en projectinrichting Endlich, Van den Akker Aannemersbedrijf, Lammertink Projectontwikkeling en Bollen Vastgoed.

Meer weten? Zie www.l-groep.nl

Terug naar home