Oproep aan netwerk: ‘Horecapersoneel direct beschikbaar voor diverse werkzaamheden!’

‘Niet alleen horecazaken hebben veel te lijden in de huidige coronasituatie. Ook toeleveranciers krijgen rake klappen. Zo ook Team Intro uit Den Haag, gewaardeerd lid van ons Business Netwerk Haaglanden (BNH). Wat zou het mooi zijn om een beetje te kunnen helpen? We zoeken verbindingen!’ aldus Leonard van Spronsen van BNH.

Foto: kantoor/café locatie van Team Intro aan de Dr. Lelykade/Scheveningen

Henk Blans van Team Intro licht toe: ‘Als uitzendbureau voor o.a. de horeca hebben we met de sluiting van de horecapersoneel beschikbaar voor andere werkzaamheden in de regio Den Haag en Rotterdam. Tot en met de feestdagen waren zij werkzaam bij o.a. basisscholen als Coronatoezichthouder of schoonmaker in bijvoorbeeld een sportschool. Nu de scholen nog gesloten zijn en zij dadelijk minder personeel nodig hebben, zijn deze toppers weer per direct beschikbaar. Wanneer de horeca weer is, zullen zij hierin ook weer aan de slag gaan maar tot die tijd zijn zij beschikbaar.’

Mocht je kunnen of willen helpen (ken je bijv. een bedrijf/organisatie dat personeel nodig heeft), bel dan direct met Henk (06-57553872) of Rianne (06-30347678).

Meer weten over Team Intro? Zie www.teamintro.nl

 

Terug naar home