Ook I AM LUIGI slaat toe: nieuw premium lid Business Netwerk Haaglanden

Net vóór de Nieuwjaarskennisquiz van Business Netwerk Haaglanden (BNH) dat vandaag 25 januari op het programma staat, slaat maatkledingspecialist I AM LUIGI toe. De enthousiaste Bart Jan Smittenaar: ‘Graag verstevigen wij onze deelname aan dit mooie netwerk en ‘upgraden’ wij het kringlidmaatschap naar het premium lidmaatschap. Het netwerk is gewoon krachtig en ik vind het belangrijk om naast mijn eigen bijdrage onze zichtbaarheid te vergroten.’

En dat in een tijd waarin het ondernemerschap voor Bart Jan Smittenaar door de coronacrisis even stil lijkt te staan. ‘We hopen natuurlijk weer snel open te gaan in Voorburg. Voor ons tijd om aan de achterzijde enorm actief te zijn in voorbereiding voor als we straks weer open mogen. Online zijn we actief, waarop we nog sterker zullen inzetten,’ aldus de maatkledingspecialist.

Leonard van Spronsen en Steven Corijn van BNH zijn verheugd met de upgrade. ‘Deze upgrade laat zien dat ondernemers zich op hun plaats voelen binnen het netwerk. Hoewel het een lastige tijd is voor Bart Jan, is dit voor hem reden om juist ‘gas’ te geven en vooruit te kijken. Dat is krachtig ondernemerschap. En we helpen hem erin waar mogelijk,’ aldus het duo in koor.

Ook benieuwd naar de online webshop van I AM LUIGI? KLIK HIER!

Terug naar home