Nieuw concept ‘Bakkie van de baas’: de makkelijkste oplossing voor koffie thuis!

‘We zijn (weer) massaal aan het thuiswerken. Dat betekent dat de kostenteller thuis oploopt. Nibud heeft zelfs berekend dat thuiswerken 2 euro per dag kost, waarvan koffie & thee een groot gedeelte in beslag neemt met gemiddeld € 0,70 per dag. Hoe fijn is het dan als medewerker als deze kosten worden gecompenseerd? ’aldus Bart Brouwer, directeur van KoffiePartners, lid van Business Netwerk Haaglanden en initiatiefnemer van het nieuw concept ‘Bakkie van de Baas’.

‘Met ‘Bakkie van de Baas’ kunnen medewerkers van bedrijven en instellingen maandelijks 15 euro shoptegoed krijgen voor koffie en thee. Dat dekt de kosten voor koffie tijdens het thuiswerken. Met een unieke kortingscode t.w.v. € 15,- kunnen medewerkers eenmalig vrij een tegoed besteden in onze particuliere webshop. Werknemers kunnen verder online eenvoudig koffie, thee, servies, Cup-a-Soup en onderhoudsartikelen voor thuis bestellen,’ aldus Brouwer.

Voor werkgevers is het ook interessant. Brouwer hierover: ‘Werknemers zijn blij met een koffie shoptegoed en als werkgever worden ontzorgd tegen lage kosten. Wij als KoffiePartners faciliteren alles tegen aantrekkelijke prijzen’.

Meer weten? Bel met 078-6310300 of kijk op de website!

#thuiswerken #koffie #nibud #vergoeding #thee #shoptegoed #bakkievandebaas #koffievoorthuis #lockdown

Terug naar home