BNH Nieuwjaarskennisquiz prooi voor premium lid Bart Caminada

Succesvol Nieuwjaarskennisquiz Business Netwerk Haaglanden (BNH)

De geleverde borrelpakketten door Van der Valk Office Supplies met hulp van Hubbel Lastmile bleken een bijpassende versnapering te zijn om de 26 vragen van de door Lisanne van Spronsen uitstekend, gecoördineerde Nieuwjaarskennisquiz van BNH te kunnen beantwoorden. De quiz bleek voor herhaling vatbaar.

De vragen waren door partners en (premium)leden zelf aangeleverd. Meer dan 50 partners/leden namen de moeite om via ZOOM (en Kahoot) deel te nemen aan de quiz. Na de nieuwjaarspeech van Steven Corijn, barstte de strijd los. Vragen over partners en (premium)leden, waarvan niet iedereen direct de antwoorden kende, werden door Leonard van Spronsen op ieder afgevuurd.

De eerste prijs betrof een fietsarrangement voor 12 personen met Cycle and the City op de ‘gouden fietsen’ door Den Haag. Premium lid Bart Caminida bleek de hoogste score te hebben, gevolgd door Arjan Pronk en team Boiten met Ard Haan en Frank Geleijnse. Pronk ging er met een mooie dinerbon van House of Lords van Raymond Talsma van door en team Boiten met een heerlijk Valentijnsontbijt voor twee. De poedelprijs ging uiteindelijk niet naar Claudio Bolman, maar bleek een prooi voor Kristen van Steenbergen te zijn. Een mooie coltrui van premium lid Bart-Jan Smittenaar van I AM Luigi komt haar ten goede.

Terug naar home