Rozema Verhuur: ook genieten van een 3,4 of 5 gangen diner aan huis?

‘Inmiddels weten we dat de horeca in het algemeen het zeer moeilijk heeft. In ons netwerk van Business Netwerk Haaglanden (BNH) proberen we te helpen waar mogelijk. Ook diverse bedrijven die o.a. aan horeca gelieerd zijn, worden zwaar getroffen door de corona situatie. Maar ook hier overwint het doorzettingsvermogen, de veerkracht en de creativiteit. Rozema Verhuur is hiervan een mooi voorbeeld,’ aldus Leonard van Spronsen en Steven Corijn van BNH.

Foto: voorbeeld van hoe Rozema Verhuur de aankleding van diner kan verzorgen

BNH-lid Gertjan Rozema is hiervan een voorbeeld met creatieve initiatieven: ‘We kunnen aan huis of op locatie kleine, corona-proof gezelschappen laten genieten van een 3,-4 of 5 gangen diner. Onze partners bereiden de gerechten zo vers mogelijk op locatie met pure en verse ingrediënten.

‘Door deze samenwerking verzorgen wij niet alleen het diner, maar ook de aankleding van de tafel. Het servies, bestek, servetten en linnen is inbegrepen bij de prijs. Na afloop laten wij uiteraard alles netjes achter; de afwas is voor ons!’, aldus de immer enthousiaste Rozema.

Meer weten? Bel 015-2124313 voor de mogelijkheden en het menu of neem gewoon contact op met Gertjan Rozema

#businessnetwerkhaaglanden #supportonzeleden #verbinden #kracht #catering #samenwerken

 

Terug naar home