Pathé Buitenhof voegt zich bij Business Netwerk Haaglanden

Pathé Buitenhof in de Haagse binnenstad is als monumentaal pand op het gezellige Buitenhof een ideale locatie om mensen te verbinden. En dat gaan we dan ook zeker doen,’ aldus Leonard van Spronsen van Business Netwerk Haaglanden (BNH). ‘We zijn dan ook blij dat directeur Steven Braber vanaf heden onderdeel uitmaakt van ons netwerk.’ Welkom Steven!

Foto: een beeld van de voorzijde van het prachtige Pathé Buitenhof in Den Haag

En dat in een periode waarin het niet gemakkelijk is voor hem en zijn team. ‘Vanwege de huidige coronamaatregelen zijn we op dit moment helaas gesloten. Echter, wij kijken alvast uit naar volgend jaar. Het netwerk van BNH is inmiddels sterk uitgebreid en we delen dan ook graag onze kennis, eigen netwerk en mogelijkheden,’ aldus de enthousiaste Braber.

Braber vervolgt: ‘Pathé Buitenhof is uitermate geschikt voor zakelijke events. Daarnaast zijn het Pathé Café en de zaal op de eerste verdieping af te huren. De locatie bestaat al sinds 1664 en de huidige gevel en entree dateren uit 1904. Alle 6 zalen zijn voorzien van alle technieken die een professioneel event doen slagen. Dus op naar een succesvol 2021!’

Meer weten? Zie https://www.pathe.nl/bioscoop/buitenhof

Terug naar home