Complimenten voor onze partners en leden…!

Het jaar 2020 begon veelbelovend…. Met het unieke Winterevent bij De Uithof (klik HIER voor de foto’s) als start, leek het alsof de Nederlandse economie wederom volop op volle toeren zou draaien. Voor veel bedrijven en organisaties zou 2020 hét jaar worden. Ook binnen Business Netwerk Haaglanden (BNH) waren de plannen er om de groei verder door te zetten. De (intelligente) lockdown liet de wereld én ook het netwerk ineens even stilstaan.

Maar we gingen niet bij de pakken neerzitten. Integendeel! Met het netwerk zijn we in alle gaten gesprongen die maar kon. Zelfs online gingen we aan de slag, en zodra het mogelijk was, gingen we creatief de bijeenkomsten inrichten conform de bestaande corona-maatregelen.

Foto (vlnr): Pieter Verhees, Tamara Huijbers, Freddy van den Bergh en Daniel Smits onlangs tijdens de aangepaste ‘Walk in the Park Netwerklunch bij Kasteel Duivenvoorde.

Wat het ons als organisatie leerde, was het enorme belang van verbinding en contact in deze tijd en situatie. Het bleek dat het netwerk niet stilstond en velen maakten dan ook gebruik van het netwerk dat ze bij BNH hebben opgedaan. En wat een begrip voor de situatie! De hoge opkomst bij onze aangepaste bijeenkomsten imponeerde ons zelfs. Evenals de groei van het aantal partners en leden dat zich onverminderd voortzette.

Inmiddels zijn BoitenLuhrs Incasso en Gerechtdeurwaarders, SocialLane, BP Kerkhof & Zn, ADO Den Haag, Sportiff Company, MAIN Energie én HJF Advocaten als PARTNER aangesloten bij BNH. Een ongekend vertrouwen in het netwerk wat ons als organisatie goed doet. Daar zijn we ontzettend blij mee. De ingezette ‘STEUN de horeca challenge’ bleek daarbij een succes, waardoor we in ieder geval onze horecaleden een klein beetje konden helpen. Ook dankzij jullie allemaal.

Rest ons om jullie alvast allemaal fijne en gezonde feestdagen te wensen. Door jullie enthousiasme zijn we er nóg meer op gebrand om er in 2021 wederom alles in te werk te stellen om jullie te helpen verbinden in ons netwerk. Nogmaals dank!

Stay safe & healty,

Fijne feestdagen en op naar een succesvol 2021!

Namens Leonard, Steven en Marjan.

 

Partners BNH:

Terug naar home