BNH-lid Zegwaard: ‘Waarmee kunnen we u helpen?’

‘In mei van dit jaar zijn we met alle BV’s overgegaan naar ons nieuwe bedrijfspand aan de Schieweg 33 te Delft. Met een eigen magazijn en werkplaats kunnen we snel schakelen en houden we ons immense wagenpark up-to-date. En natuurlijk een eigen sportzaal en café voor onze medewerkers,’ aldus de bevlogen Mike Zuijderwijk, Head of Sales bij Zegwaard, die samen met directeur Roy Zegwaard lid is van Business Netwerk Haaglanden (BNH).

Foto: Mike Zuijderwijk (l) en Roy Zegwaard

‘Waarmee kunnen we u helpen?’ is de standaardvraag die de krachtige, klantgerichte dienstverlening van Zegwaard typeert. ‘In principe is onze dienstverlening verankerd in vier BV’s: Zegwaard Rioolbeheer BV, Zegwaard Zuigtechniek BV, Zegwaard Veegservice BV en Zegwaard Containerverhuur BV. Van compleet rioolbeheer, tot het leegzuigen van putten, straat en trottoirkolken, het inspecteren van hoofdriolering, het vegen van parkeerterreinen en bedrijfshallen, het verhuren, transporteren en opslaan van opslagcontainers. Noem het maar op en we doen het,’ benadrukt Zuijderwijk enthousiast.

Zuijderwijk eindigt: ‘Met een landelijke dekking voor de Zuigtechniek, Veegservice en Containerverhuur B.V. beschikken we over landelijke dekking. Met Rioolbeheer BV in Noord & Zuid Holland en Utrecht. Door onze dependances elders komen we ook steeds meer buiten deze gebieden.’

Meer weten over Zegwaard?

Kijk gerust op de website www.zegwaard.nl of neem contact op met Mike Zuijderwijk.

Kantooradres:

Schieweg 33 | 2627 AT Delft | Nederland

Tel 015-2626161 | info@zegwaard.nl

Terug naar home