Sportiff Company introduceert gezonde en sportieve kerstpakketten!

‘Bij een sportief bedrijf behoren in principe sportieve kerstpakketten,’ aldus de creatieve gedachte van ondernemer Patrick Vierhout van Sportiff Company. Door alle corona-beperkingen die sportclubs en verenigingen worden opgelegd, heeft Vierhout zijn product- en dienstverlening aangevuld. Creatief als Vierhout is, introduceert de partner van Business Netwerk Haaglanden speciaal gezonde en sportieve kerstpakketten voor het bedrijfsleven.

Foto: samenstelling van één van de sportieve en gezonde kerstpakketten van Sportiff Company

Vierhout stellig: ‘De kern van onze activiteit ligt in het produceren en leveren van kwalitatieve en functionele maatwerk sportkleding voor verschillende sporten. Als aanvulling hebben we speciaal geselecteerde kerstpakketten samengesteld, gebaseerd op gezondheid en sportiviteit. De kerstpakketten zijn gevuld met allerlei onderdelen om sportief en gezond bezig te zijn. Van een sjaal voor een wandeling in de frisse lucht tot een verantwoorde pastamaaltijd en van een biologisch Italiaanse wijn tot spelletjes én een hartige snack voor een gezellig avondje. Kortom, heel divers.’

‘Er zijn kerstpakketten in verschillende prijsklassen samengesteld. Er kan t/m 25 november besteld worden, zodat alles op tijd voor Kerst bezorgd wordt. Neem gerust even contact op,’ eindigt ondernemer Vierhout.

Meer weten? Mail naar info@sportiffcompany.com of bel met 085-0580025 (tijdens kantooruren).

Informatie over Sportiff Company, zie www.sportiffcompany.com

Foto (archief): Vierhout samen met Leonard van Spronsen van BNH

Terug naar home