‘Ravage meets Di Sopra’…op naar 2021

Vanavond – dinsdag 17 november 2020 – had het zover moeten zijn: een speciale Italiaanse avond van Business Netwerk Haaglanden (BNH) op bezoek bij Ravage Wateringen aan de Vliethof 9  bij ondernemer Ramon Dore. Met de catering en medewerking van Restaurant Di Sopra van Mario van Dijk en Eddie Kolenbrander. Maar helaas……. ‘Ravage meets Di Sopra’ is dan ook verplaatst naar 2021….

Foto: een lachende Ramon Dore (r) met zijn team

Eigenaar Ramon Dore: ‘Uiteraard jammer, maar ja, vanwege de Corona situatie is dit de beste oplossing. In 2021 ontvangen we BNH alsnog met alle egards.’ Leonard van Spronsen van BNH is er helder in: ‘Onder de huidige omstandigheden is verplaatsing naar 2021 de juiste beslissing.’

Maar Ravage Wateringen zit in deze tijd geenszins stil en blijft een ideale locatie voor leden en relaties om een leuke kerst – en/of winteroutfit te scoren. ‘We hebben een leuke collectie met alle bekende merken, zowel casual als formeel gekleed. Iedereen is van harte welkom voor een kop koffie. Kom gerust langs, we zijn zeven dagen per week geopend,’ aldus de enthousiaste Dore.

Tot slot benadrukt Ramon Dore de eigen webshop: ‘Bij ons kun je dus ook online terecht via https://webshop.ravagewateringen.nl/!

Terug naar home