Ook 2e editie Walk in the Park Netwerklunch succes!

‘We merken dat in deze tijden onze partners en leden graag verbonden willen blijven, uiteraard op een veilige manier,‘ aldus Leonard van Spronsen en Steven Corijn van Business Netwerk Haaglanden (BNH) over het succes van de 2e editie van Walk in the Park Netwerklunch.

Deze 2e editie vond plaats op het prachtige landgoed bij Kasteel Duivenvoorde afgelopen dinsdag en vrijdag. Diverse partners en leden van BNH waren hierop af gekomen. De uitstekende ‘to-go’ catering van Raymond Talsma en zijn team waren hierop ingericht.

Foto onder (vlnr): deelnemers Margot Houtaar, Michiel Ceha, Erwin Bouman en Robert Jonen

bekijk alle foto’s hier

‘Even eruit, heerlijk uitwaaien en toch gewoon nuttig met elkaar van gedachten wisselen. Met een ‘lunch-to-go’ spreek je op deze manier toch op een leuke manier een aantal mede-ondernemers,’ aldus Patrick Vierhout. Ard Haan was het hier mee eens: ‘Prima dat dit op een veilige manier zo georganiseerd is.’ Ook Robert Jonen vond het opbeurend: ‘Je deelt toch wat speelt met elkaar en het geeft je toch een opkikker.’ Lieberte van Walree was positief verrast: ‘Je hebt tijdens het wandelen op een verantwoorde manier leuke contacten met je groepje.’

Tip voor de liefhebbers: bezoek ook eens Kasteel Duivenvoorde.

Zie: https://www.kasteelduivenvoorde.nl

 

Terug naar home