LIVE Webinar ‘Grip op verzuim’ door lid Reinders & van Soest op 1 december 10.00 uur.

In deze tijd is het voor diverse leden en relaties binnen het netwerk van Business Netwerk Haaglanden (BNH) van belang om zicht te houden op allerlei bedrijfskundige ontwikkelingen.

‘Verzuim is één van deze onderwerpen, dat enorme impact op je bedrijfsvoering kan hebben,’ aldus de zussen Suzanne van Klijn-van Soest en Esther Reinders-van Soest die aan het roer staan bij BNH-lid Reinders & van Soest. ‘We spelen hierop in door het organiseren van diverse LIVE Webinars over interessante, bedrijfskundige onderwerpen’.

Op dinsdag 1 december a.s. om 10.00 uur vindt het LIVE Webinar ‘Grip op Verzuim’ plaats. Dit Webinar is gericht op iedereen die met personeelsbeleid en verzuim te maken heeft. ​In dit Webinar wordt u door HR-adviseur Carina Slingerland meegenomen in ‘de wereld van verzuim’. Daarbij is ook aandacht voor de aangescherpte Corona regels. U kunt tijdens het Webinar vragen stellen aan de presentator en deelnemen aan de Polls. U krijgt na afloop het Webinar via de mail toegezonden zodat u hem later nogmaals kunt bekijken.

​Ook meedoen? Aanmelden kan via HIER!

Terug naar home