2e WALK IN THE PARK 2020 Netwerklunch Business Netwerk Haaglanden: 24 of 27 november!

NB: er is nog slechts beperkt plaats. Aanmelden kan t/m 22 november.

Coronaproof én culinair wandelen met partners en leden van Business Netwerk Haaglanden (BNH) door Kasteel Duivenvoorde met als thema ‘Wat is jouw plan voor 2021?’

Leonard van Spronsen van BNH is er weer helemaal klaar voor: ‘Het wordt weer verrassend met een route die o.a. door het Kasteel loopt en een exclusieve lunch, verzorgd door lid House of Lords van Raymond Talsma’.

Na een succesvolle eerste editie van Walk in the Park Netwerklunch vindt de 2e editie van deze creatieve netwerklunch plaats op dinsdag 24 november en vrijdag 27 november bij Kasteel Duivenvoorde te Voorschoten. ‘‘We maken er wederom een leuke en verbindende WALK IN THE PARK Netwerklunch van op Landgoed Duivenvoorde. We zullen in kleine groepen het prachtige landgoed ‘netwerkend’ ontdekken,’ aldus Van Spronsen.

Dinsdag 24 of vrijdag 27 november 2020 (voorkeur kunt u aangeven bij aanmelding) is het zover. In principe van 11.45-14.00 uur (iedere deelnemer ontvangt specifieke tijdstip van start/aanwezigheid één dag voor de bijeenkomst). Het kasteel beschikt over eigen gratis parkeergelegenheid.

Deze bijeenkomst is alleen voor partners en leden van BNH. VERPLICHT aanmelden via HIER!

GEEF BIJ AANMELDING AUB UW VOORKEUR QUA DATUM AAN: 24 of 27 NOVEMBER!

Terug naar home