Welkom ‘Ownership by Nature’ als nieuw BNH-lid

Werken met Mark Flemming is een reis op zich. ‘Om een bedrijf te kunnen leiden en zakelijk te groeien, moet je in staat zijn om jezelf uit te vinden als leider, als owner,’ aldus de ervaren business coach die zich met Ownership by Nature als kringlid van Business Netwerk Haaglanden bij het netwerk heeft toegevoegd. Welkom Mark!

‘Ownership betekent de regie pakken over jouw eigen zakelijke en persoonlijke leven. Werken met mij is commitment voor de volle 100%. Er is bij mij geen ruimte voor excuses of redenen waarom iets niet kan of uitgevoerd kan worden. Daarom zal er in een jaar tijd een aanzienlijke transformatie plaatsvinden, van jou als ondernemer,’ maakt Flemming duidelijk.

Populair zijn de speciale weekenden: de 24 hours Ownership Course. Op 24 en 25 oktober is er weer een nieuwe editie. Mark Flemming licht toe: ‘De 24 hours Ownership by Nature Course is een bijzonder weekend. Je trekt met een groep gedreven ondernemers 24 uur het bos in. In deze 24 uur staan leiderschap, inner stance, confrontatie en discomfort centraal. Ik laat ondernemers in deze 24 uur brutaal eerlijk naar zichzelf en hun handelen kijken.’

Meer weten? Ga naar de website www.ownershipbynature.com

Terug naar home